fbpx
Сьогодні
Ексклюзив 15:28 03 Лип 2021

Рішення не працює: у дворі КМДА досі не можна припаркуватися на вихідних

КМДА досі не відкрила свій внутрішній двір для загального паркування на вихідних

Раніше повідомлялося, що у дворі КМДА зможе припаркуватися будь-хто з охочих. У такий спосіб хочуть вирішити проблему через недостатню кількість паркомісць у центрі міста.

Про це йдеться у відповіді КМДА на запит "Рубрики".

Дійсно, є рішення Київської міської ради від 28.07.2020 №64/9143 «Про особливості використання територій у дворі комплексу адміністративних будівель Київської міської ради у вихідні та святкові дні, деякі заходи щодо стимулювання розвитку електротранспортної інфраструктури та інші організаційні питання», яким затверджені Правила стоянки у вихідні дні легкових транспортних засобів у дворі на території комплексу адміністративних будівель, розташованої за адресою: вул. Хрещатик, 36 у місті Києві і які дозволяють на загальних підставах паркуватися у вихідні та свята.

Проте наразі здійснюються заходи щодо забезпечення належної роботи території для стоянки та забезпечення громадського порядку на ній. Впровадження правил відбудеться тільки після повного виконання всіх необхідних заходів, затверджених рішенням Київської міської ради.

Тобто вже майже рік після ухвалення рішення, не спромоглися розробити порядок, щоб це дійсно запрацювало.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: