fbpx
Сьогодні
15:44 20 Тра 2021

Конфлікт на сході простіше заморозити, — Зеленський

English version here

Фото ОПУ

Під час прес-конференції 20 травня Президент України прокоментував ситуацію на сході України та наголосив, що замороження конфлікту — один із можливих варіантів.

Про це повідомляє Рубрика.

Із багатьох запитань, що стосувались ситуації із військовою агресією Росії на сході України, Зеленському поставили пряме: "Замороження ситуації на сході — для нас зрада чи перемога?". Це було одне з останніх питань, на яке Зеленський, здається, заздалегідь підготував промову:

"Я дуже багато думаю на цю тему, спілкуючись з експертами, які проходили війни, зіштовхнулись з такими питаннями. Наш кейс — один із найскладніших. У нас шахова партія, у якій ви одразу, незважаючи на те, що ви білі, були з половиною фігур, без багатьох речей, які б мені би дуже допомогли. 99% залежить від Російської Федерації. Я не знаю, чи можуть вони цим пишатись, або навпаки, але так і є.

Питання про заморозку конфлікту — це 1%, про який я говорю відверто і за який зачепився я… Це велика війна, велика інформаційна війна. Тому ми чіпляємось за цей відсоток, щоб не заморозити конфлікт, бо простіше, я вважаю, заморозити. В цьому не буде зради, все буде нормально, це буде нормально політично. Ну, не вийшло… Багато так країн живуть.

Я не боюсь питань, не боюсь гарячих голів, які щось кричать і, на жаль, їх підштовхують різними кроками політичні діячі. Я нічого не боюсь. Я, в принципі, зараз знаходжусь у такому відчутті, що я точно розумію, що я роблю — нічого не боюсь. Знаю, куди йду, знаю, для чого. Тільки вперед, з цією вірою живу", — відповів Володимир Зеленський.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: