fbpx
Сьогодні
21:09 18 Тра 2021

Кравчук заявила, що Шмигаль завтра внесе подання на призначення нових міністрів: список

Фото з Facebook-сторінки Євгенії Кравчук

Фракція "Слуга народу" очікує, що вже завтра, 20 травня, прем'єр-міністр Денис Шмигаль внесе до Ради подання про призначення нових міністрів. Мова йде про призначення керівників Мінінфраструктури, МОЗ та Міністерства розвитку економіки.

Про це РБК-Україна розповіла заступник глави фракції СН Євгенія Кравчук.

За словами Кравчук, нардепи від "Слуги народу" зібрали достатню кількість підписів для того, щоб подати подання на кандидатів на вакантні посади в Кабміні.

МІУ може очолити глава "Укравтодору" Олександр Кубраков, Мінекономрозвитку – глава податкової Олексій Любченко, а МОЗ – головний санлікар Віктор Ляшко.

"Очікуємо, що завтра буде внесення подання прем'єра про призначення цих людей. Ми розраховуємо у четвер розглянути та проголосувати на сесії Ради. Дуже важливо, щоб одразу міністерства отримали повноцінних очільників цього тижня", – сказала вона.

Крім того, у четвер, 20 травня, фракція "Слуга народу" проведе додаткову зустріч з кандидатом на посаду міністра охорони здоров'я Віктором Ляшко.

На зустрічі головний санітарний лікар відповість на запитання нардепів.

"У четвер ми плануємо додаткову зустріч Ляшка з фракцією, щоб він відповів на запитання нардепів, тому що на попередньому засіданні фракції не вистачило часу, щоб провести цю розмову", – повідомила вона.

Нагадаємо, Верховна Рада звільнила міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Раніше Рада звільнила міністра інфраструктури Владислава Криклія та міністра економіки Ігоря Петрашка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: