fbpx
Сьогодні
16:19 17 Тра 2021

У "Слузі народу" пояснили можливу відставку Степанова і сказали, хто впорається краще

Народний депутат від "Слуги народу" Тарас Тарасенко прокоментував ситуацію щодо можливої відставки міністра охорони здоров'я Максима Степанова і назвав потенційного кандидата на посаду глави МОЗ.

Про це пише Україна 24.

На запитання, чи підтримає монобільшість у Верховній Раді відставку Степанова, Тарасенко відповів:

"Так, я вважаю, що буде достатньо голосів для того, щоб підтримати його відставку. Нажаль, його реакція на відставку в мене викликає сум, тому що, якщо говорити, що ми піклуємось про здоров'я людей, то потрібно будувати ефективну медицину. Нажаль, у міністра Степанова було багато таких питань проблемних – і провал вакцинації, і багато питань щодо незабезпечення неефективності боротьби з COVID-19".

На думку "слуги народу", потенційний кандидат на посаду глави МОЗ головний державний санлікар Віктор Ляшко "буде прогресивніше і позитивніше впливати на медичну сферу".

На запитання, чи зібрали в парламенті необхідні 150 підписів для проведення позачергового засідання щодо відставки Степанова, нардеп відповів:

"Дві години тому було 120 підписів, коли я підписував".

Нагадаємо, що увечері 14 травня стало відомо, що міністр економіки Ігор Петрашко та міністр інфраструктури Владислав Криклій написали заяви на звільнення з посад.

Пізніше у Раді офіційно заявили, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль вніс до парламенту подання про усунення Максима Степанова з посади міністра здоров'я.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: