fbpx
Сьогодні
16:25 15 Тра 2021

Стефанішина вважає, що євроінтеграція - це повернення до свого коріння

Фото: "Урядовий портал"

Віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанішина вважає, що інтегрування з Європейським Союзом є поверненням до своєї родини.

Таку заяву вона зробила під час участі в урочистостях з нагоди дня Європи в Україні на Михайлівській площі у Києві, передає Урядовий портал.

"Інтегруватися до ЄС – це повернутися до свого коріння, своєї родини, з якою нас поєднує спільна історія, спільне сьогодення і спільне майбутнє. А головне – спільні цінності. Чітке розуміння спільних з ЄС цінностей, спільного майбутнього – і водночас, розуміння тих практичних кроків, які ми уже робимо у напрямку Євросоюзу – головна інвестиція в майбутнє наших дітей", – сказала віцепрем'єр-міністр.

Ольга Стефанішина зазначила, що в Україні загальнонаціональний рівень підтримки євроінтеграції є надзвичайно високим. Урядовець додала, що євроінтеграція – це перш за все, зміна якості роботи держави: зручні послуги, повага до громадян та забезпечення гідного життя і умов праці.

"Цей рік і попередній, 2020-й, став надзвичайно важливим у відносинах України та Європейського Союзу, бо Україна все більше стає учасником фундаментальних європейських політик і з часом обов'язково повернеться до великої європейської сім'ї", – наголосила Ольга Стефанішина.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: