fbpx
Сьогодні
11:20 25 Кві 2021

Проти мера Черкас ініціювали відкриття кримінальної справи

Анатолій Бондаренко

За ініціативою нардепа від "Європейської Солідарності" Олексія Гончаренка було відкрито кримінальне провадження щодо мера Черкас Анатолія Бондаренка.

Про це сам нардеп повідомив у Telegram.

"Я подав три депутатські запити, що стосувалися ймовірної корупції посадових осіб Черкаської міської ради. Проте у відповідь запити або ігнорувались, або повідомлялось про "об'єктивну оцінку депутатського звернення", що не передбачено законодавством", – розповів Гончаренко.

Він наголосив, що ще у червні 2020 року Верховна Рада посилила відповідальність посадових осіб за, зокрема, недодержання встановлених законом строків надання відповіді на депутатські звернення та запити, надання неповної та неправдивої інформації, невиконання законних вимог народного депутата України, створення штучних перешкод у їх роботі.

"Таким чином, дії міського голови Черкас Анатолія Бондаренка розглядаю як самоуправство та перешкодання діяльності народного депутата. Про це у депутатському зверненні повідомив Генпрокурора, Голову Нацполіції та мера Черкас", – зазначив Гончаренко й надав фото свого звернення.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: