fbpx
Сьогодні
09:55 05 Кві 2021

Перший день локдауну в Києві: затори паралізували рух, а ціни на таксі злетіли в кілька разів

English version here

Вранці ціни на таксі в Києві різко зросли, оскільки відсьогодні користуватися громадським транспортом можна тільки за спецперепустками.

Про це повідомляє Рубрика, з посиланням на "НВ".

Нагадаємо, у Києві сьогодні почали діяти суворі обмеження для метрополітену та всього наземного громадського транспорту (трамваї, тролейбуси, автобуси).

Користуватися ними тепер можуть тільки власники спеціальних перепусток — працівники критично важливої для міста інфраструктури. Але навіть такі пасажири повинні займати в салоні не більше 50% від технічної місткості транспорту.

Дані сервісів для оренди таксі Uklon, Bolt і Uber свідчать, що ціни помітно зросли через підвищений попит. Наприклад, поїздка від метро Почайна до Майдану Незалежності обійдеться не менше ніж в 200 грн, з Позняків до Контрактової площі – дорожче 400 грн, а від станції метро Васильківська до Золотих воріт — від 250 грн.

При цьому викликати таксі зараз складно, оскільки машин не вистачає.

локдаун київ таксі локдаун київ таксі

локдаун київ таксі локдаун київ таксі

локдаун київ таксі локдаун київ таксі

локдаун київ таксі локдаун київ таксі

Зображення – "Новое время".

Щодо заторів, то вони, як повідомляє УНІАН, утворилися  на всіх мостах через Дніпро. Найважча ситуація на Північному мосту, тут на в'їзді на міст з боку Троєщини сталося відразу дві ДТП.

На правому березі заблоковані основні магістралі. Так відразу три ДТП в районі с.м. "Житомирська" і "Святошин" спровокували багатокілометровий затор на пр. Перемоги в обидві сторони. Також множинні ДТП спровокували проблеми з трафіком в обидві сторони на Кільцевій.

"Червоними" від заторів стали пр. Курбаса, пр. Любомира Гузара, вул. Теліги, вул. Вадима Гетьмана, вул. Щербаківського, вул. Скляренка, пр. Степана Бандери, пр. Валерія Лобановського та Голосіївський проспект у бік центру.

Паралізовано рух на Наддніпрянському шосе, Набережному шосе, вул. Набережно-Хрещатицькій та Набережно-Рибальській.

На Лівому березі затори утворилися на в'їздах на мости.

На Броварському проспекті тягучка починається задовго до с. м. "Лісова". Також від заторів стали "червоними" пр. Перова, пр. Визволителів, вул. Миропільська, вул. Братиславська, пр. Гагаріна та пр. Соборності.

Багатокілометровий затор утворився на пр. Бажана в бік Правого берега. Тут труднощі з трафіком спостерігаються від с.м. "Вирлиця" і до Південного мосту.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: