fbpx
Сьогодні
10:36 25 Бер 2021

Житомир став 15-м містом в додатку Bolt

Провідна європейська платформа для замовлення поїздок Bolt запустила свій сервіс у Житомирі.

Щоб замовити поїздку, потрібно завантажити додаток Bolt на смартфон. Потім необхідно вказати місце призначення і вибрати категорію авто. Замовлення отримує той водій, який територіально перебуває найближче до користувача. Після підтвердження замовлення пасажир отримує інформацію про водія (ім'я і контактні дані) та автомобіль (колір, марка і номер), а також про орієнтовний час прибуття авто. На мапі в додатку можна буде побачити поточне місцезнаходження водія. Середній час подачі авто в сервісі Bolt становить 5 хвилин.

У Житомирі будуть активними три категорії авто: Bolt, Comfort і Isolated. Авто в категорії Isolated обладнані перегородками між водієм і пасажирами. Таке рішення дозволяє знизити ризик поширення вірусів у салоні автомобіля.

Кожен новий користувач сервісу отримає знижку до 50% на першу поїздку: її вартість становитиме від 15 грн із урахуванням знижки. А користувачі, які порекомендують знайомим замовити поїздку через додаток Bolt, стануть учасниками акції «Приведи друга ― отримай знижку на поїздку». Оплатити послугу можна готівкою, банківською картою або за допомогою сервісу Apple Pay.

Водночас знижки для користувачів не позначаться на заробітку водіїв. Компанія Bolt повністю компенсує водіям різницю в ціні.

«Тепер наш сервіс для замовлення поїздок став доступним у Житомирі. Ми продовжуємо переконувати користувачів дотримуватися карантинних обмежень і залишатися вдома. Але якщо пересуватися містом все ж таки необхідно, рекомендуємо скористатися категорією Isolated. Ця категорія була створена для того, щоб зробити поїздки безпечнішими під час пандемії коронавірусу», ― коментує керівник напряму райд-хейлінгу компанії Bolt в Україні Сергій Павлик.

Платформа Bolt активно розвивається в Україні. З початку 2021 року сервіс Bolt з'явився в чотирьох містах України: Білій Церкві, Сумах, Чернігові та Хмельницькому.

Bolt такси

Довідка

Bolt ― провідна європейська платформа для замовлення поїздок, головна мета якої зробити пересування містом більш доступним, зручним і надійним. Послугами Bolt користується понад 50 млн осіб у 40 країнах Європи й Африки. Компанія надає цілу низку послуг, таких як виклик автомобілів, доставка їжі, кур'єрська доставка, прокат електросамокатів і електровелосипедів. Усі поїздки Bolt в Європі є вуглецево-нейтральними: компанія прагне зменшити екологічний слід згідно зі стратегією «Green Plan».

В Україні послуги компанії Bolt доступні у Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Полтаві, Кривому Розі, Чернігові, Сумах, Білій Церкві, Вінниці, Хмельницькому, а також в Івано-Франківську й Одесі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: