fbpx
Сьогодні
10:16 19 Бер 2021

Верховна Рада сьогодні заслухає звіт Степанова щодо covid-вакцинації в Україні

фото: Укрінформ

Сьогодні, 19 березня, Верховна рада розгляне низку законодавчих ініціатив та заслухає звіт представників уряду щодо плану вакцинації від COVID-19.

Про це повідомляє "Слово і діло".

Година запитань до уряду буде присвячена стану виконання плану вакцинації населення України від коронавірусної хвороби COVID-19. Очікується виступ міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Також до народних обранців має звернутись президент Литви Гітанас Науседа. Як повідомляла Рубрика, президент Литви прибув до України з робочим візитом.

Потім Рада продовжить розгляд законопроєктів № 2194 і № 2195, які пов'язані із земельною реформою. Відзначимо, що вчора за 5 годин роботи нардепи розглянули тільки 875 з 3128 поправок, які були подані до другого читання законопроекту №2194.

Також сьогодні Верховна Рада також має розглянути законопроєкт про скасування переходу на літній час. Якщо його ухвалять, Україна не переводитиме годинники двічі на рік, а житиме лише за зимовим часом.

Крім того на 13:00 планується позачергове засідання Верховної Ради, на якому можуть внести зміни до календарного плану п'ятої сесії Ради, що передбачають призупинення пленарних засідань до 13 квітня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: