fbpx
Сьогодні
16:25 07 Бер 2021

Тіхановський зробив важливу заяву щодо Криму

Чоловік кандидатки в президенти Білорусі Світлани Тіхановської Сергій змінив думку щодо українців та анексії Криму, коли побачив, як російські медіа висвітлюють ситуацію в Білорусі.

Про це Тіхановський написав у листі з в'язниці, передає заснований ним Telegram-канал "Страна для жизни".

Саме Сергій Тіхановський мав іти на вибори проти Олександра Лукашенка, він став відомим завдяки блогу, у якому критикував чинну владу. Однак перед виборами його арештували, а дружина Сергія Світлана Тіхановська пішла на вибори замість нього (і, очевидно, виграла їх).

З початком протестів у Білорусі Тіхановський, надивившись російського телебачення, змінив думку щодо Криму та українців загалом. Про це він заявив у відповіді на лист із запитанням "чий Крим?".

"Те, що в Білорусі транслюються російські телеканали — величезне зло. Раніше під час перегляду, наприклад, "60 хвилин" у мене були сумніви щодо правдивості зображення подій в Україні. Зараз, коли я побачив, як вони висвітлюють події в Білорусі, як оббрехали всіх нас і підтримують диктатора, абсолютно очевидно, що вони оббрехали й українців. Звісно, Крим має бути не тільки де-юре, а й де-факто українським", — написав блогер і політв'язень.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: