fbpx
Сьогодні
18:54 16 Лют 2021

Шарія викликали на допит до СБУ на 22 лютого

Коллаж "Рубрики"

Блогера та лідера політичної партії "Партія Шарія" Анатолія Шарія 22 лютого викликають на допит до Служби безпеки України (СБУ).

Про це повідомили в пресслужбі СБУ, передає "Інтерфакс-Україна".

"Повісткою Анатолія Шарія викликано на допит, який має відбутися 22 лютого. Рішення про оголошення Анатолія Шарія в розшук буде ухвалено в разі його неявки на допит. Враховуючи останній пост Анатолія Шарія, де він читає текст підозри, – він її отримав. Тобто підозра дійшла до адресата", – зазначили в спецслужбі.

Екснардеп України та член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко повідомив у Telegram із посиланням на свої джерела, що "Офіс генпрокурора готує документи на екстрадицію Анатолія Шарія з Іспанії, а також оголошення його в розшук за лінією Інтерполу".

Раніше сьогодні Служба безпеки України оголосила про підозру Анатолію Шарію, який, на думку слідчих, провадив протиправну діяльність на шкоду національній безпеці країни в інформаційній сфері.

Правоохоронці повідомили, що метою Шарія було загострення суспільно-політичної ситуації в Україні та розпалювання міжнаціональної та міжконфесійної ненависті всередині української держави.

Проросійського пропагандиста підозрюють у державній зраді та розпалюванні ворожнечі.

За даними ЗМІ, Шарій наразі живе в Іспанії.

Нагадаємо, що СБУ оголосила Анатолію Шарію підозру у держзраді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: