fbpx
Сьогодні
14:08 15 Січ 2021

"Брудна провокація": Дубінський просить "слуг народу" провести засідання щодо санкцій США проти нього

Народний депутат України Олександр Дубінський (фракція "Слуга народу") наполягає на негайному проведенні засідання фракції для розгляду питання запровадження Міністерством фінансів США санкцій проти нього.

Про це повідомив його колега Олександр Качура у своєму Telegram-каналі.

"Наполягаю на невідкладному проведенні засідання фракції, оскільки в засобах масової інформації та в соціальних мережах нашими політичними опонентами ця ситуація використовується як предмет шантажу президента України і парламентської більшості, яка його підтримує", – йдеться в датованому 15 січня листі Дубінського голові фракції Давиду Арахамії, скан якого Качура оприлюднив.

На думку Дубінського, ця ситуація потребує негайного обговорення та надання членам фракції інформації персонально від нього.

Дубінський заявляє, що він став жертвою "брудної провокації" опонентів, а посадові особи США – жертвами українських аферистів. За твердженням нардепа, його опоненти зробили "брехливий донос" на нього у державні установи США.

лист дубінського

Нагадаємо, що 11 січня Офіс контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США запровадив додаткові санкції проти сімох фізичних осіб та чотирьох організацій, які є частиною "російської мережі закордонного впливу", пов'язаної з Андрієм Деркачем.

Санкції США запроваджені проти колишніх українських посадовців Костянтина Кулика, Олександра Онищенка, Андрія Теліженка, а також чинного народного депутата Олександра Дубінського, який оприлюднив так звані плівки Деркача. Крім того, до "чорного списку" потрапили люди, які працювали в команді Деркача, – Петро Журавель, Дмитро Ковальчук та Антон Симоненко. Обмеження запроваджені також проти медіакомпаній NabuLeaks, Era-Media TOV, Only News та Skeptik TOV.

 

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: