fbpx
Сьогодні
14:01 13 Січ 2021

Кличко закликав уряд дозволити на локдауні працювати молодшій школі

Фото: ukrinform.ua

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до Кабміну з пропозицією прийняти рішення, яке дозволить на локдауні навчання в молодшій школі.

"Столичні школи після канікул почали дистанційне навчання. Хочу повідомити, що я звернувся до Міністерства освіти і уряду з тим, щоб відновити навчання в молодшій школі. Щоб учні перших-четвертих класів могли відвідувати школу. Тому що якщо у нас працюють дитсадки, то було б логічно, щоб працювала і молодша школа. Оскільки перебування дітей в старших групах садів і в молодших класах мало чим відрізняється. І дистанційне навчання для учнів молодших класів – неефективне", – підкреслив мер столиці на онлайн-брифінгу.

Він зазначив, що повернення в школи учнів перших-четвертих класів поліпшить і процес навчання, і дозволить їх батькам спокійно працювати.

"Сподіваюся, уряд прислухається і прийме зважене і логічне рішення", – зазначив Кличко.

Дитячі ж садки, за словами мера, працюють на локдауні в звичайному режимі. На сьогодні в столиці на карантин не закритий жоден з дитячих садків. Тимчасово закриті 57 груп в 53 дитячих садах. Наповненість дітей у садочках – майже 50%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: