fbpx
Сьогодні
12:12 20 Гру 2020

У Токіо байкери у костюмах Санта-Клаусів проїхали вулицями міста виступаючи проти насильства над дітьми

Фото: Reuters

Байкери Harley Davidson, одягнені в костюми Санта-Клауса, проїхали вулицями центральної частини Токіо на щорічний парад проти жорстокого поводження з дітьми, заявивши, що в 2020 році більше дітей вразливі через пандемію коронавірусу.

Про це пише Reuters.

На параді байкери заявили, що цьогорічна подія означала більше, оскільки більше дітей було вразливим до домашнього насильства під час року коронавірусу.

"Особливо через пандемію коронавірусу в цьому році, я думаю, що є багато випадків жорстокого поводження з дітьми, що лишається поза увагою", – сказав Такасі Майн, директор заходу.

"Зараз дуже ймовірно, що батьки знімуть стрес на своїх дітей після втрати роботи, тому я думаю, що особливо під час пандемії ми повинні провести парад", – сказав він.

Кількість випадків жорстокого поводження з дітьми в Японії за місяць зросла до 20% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, оскільки більше сімей проводили час вдома через пандемію, повідомляє щоденник Asahi Shimbun.

За даними міністерства охорони здоров'я, кількість зареєстрованих випадків жорстокого поводження з дітьми минулого року була рекордно високою.

Зазвичай у параді беруть участь сотні мотоциклістів, але через коронавірус цього року їхали лише близько 100.

Попри це байкери планують відвідати чотири будинки в Токіо, щоб подарувати іграшки та цукерки приблизно 400 дітям.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: