fbpx
Сьогодні
18:23 18 Гру 2020

Історичний день, - Кулеба про започаткування "Квадриги"

Фото: aa.com.tr

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба вважає, що формат "Квадрига" із Туреччиною дозволить встановити мир і стабільність у Чорному морі.

Про це він написав у Твіттері у зв'язку з приїздом міністра зовнішніх справ Туреччини та міністром національної оборони до Києва.

"Історичний день: започатковуємо 2+2 формат "Квадрига" разом із міністрами оборони України і Туреччини Андрієм Тараном і Хулусі Акаром. Це важливий формат діалогу задля забезпечення миру і стабільності в регіоні Чорного моря", – написав Кулеба.

Також, як повідомляє Укрінформ, під час брифінгу він висловив переконання, що завдяки формату "квадрига" підтримка Туреччиною євроатлантичної інтеграції України зросте.

"Ми з колегами поділяємо спільну думку, що механізм "квадриги" під керівництвом наших президентів стане важливою рушійною силою не лише українсько-турецьких відносин, але й розвитку ситуації в нашому регіоні загалом. Безумовно, що формат "квадриги" також буде корисним для підтримки Туреччиною євроатлантичної інтеграції України", – сказав Кулеба.

Нагадаємо, що президент Зеленський привітав започаткування нового двостороннього механізму співпраці у форматі "Квадриги".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: