fbpx
Сьогодні
12:50 28 Лис 2020

У Києві висадили 100 тисяч тюльпанів, які подарували Нідерланди до річниці Революції Гідності

У центрі Києва було висаджено 100 тисяч тюльпанів, подарованих Королівством Нідерланди.

Про це пише пресслужба КО Київзеленбуду.

Проєкт було реалізовано за ініціативи Почесного консула України у м. Амстердам Еміля де Севрена Жакета та за підтримки Надзвичайного та Повноважного Посла України в Нідерландах Всеволода Ченцова. Міжнародні авіалінії України стали партнером заходу та забезпечили транспортування цибулин тюльпанів із Нідерландів до України.

Висадка тюльпанів від Нідерландів

Нідерландські тюльпани зацвітуть у квітні-травні на клумбах Майдану Незалежності та біля будівлі Міністерства закордонних справ. Сорти були підібрані по кольорах – жовті, жовтогарячі та червоні.

нідерланди тюльпани київ

В. о. генерального директора КО "Київзеленбуд" Олексій Король зазначив: "Ми вдячні Королівству Нідерланди за такий яскравий подарунок Україні і Києву, зокрема. Особлива подяка Емілю де Севрен Жакету за таку ініціативу. Впевнений, що в квітні вже ми побачимо квітучий Київ – 100 тисяч голландських тюльпанів у центрі столиці та ще 400 тисяч, висаджених в інших куточках Києва, в тому числі й на Співочому полі, стануть окрасою міста навесні".

Почесний консул Еміль де Севрен Жакет підкреслив, що він захоплюється мужністю українського народу під час Революції Гідності. І 100 тисяч тюльпанів символізують повагу нідерландців до героїв та героїнь Небесної сотні.

У центрі Києва висаджено 100 тисяч тюльпанів, подарованих Королівством Нідерланди.Проект реалізовується за ініціативи…

Posted by КО "Київзеленбуд" on Friday, November 27, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: