fbpx
Сьогодні
19:34 14 Лис 2020

Зеленський закликав українців "не бути ковід-атеїстами"

Президент Володимир Зеленський закликав українців "не бути ковід-атеїстами".

Відео опубліковане у соцмережах Офісу президента.

"Хочу подякувати своїм постійним опонентам, які поширювали фейки про те, що лікування президента вартує мільйони гривень на день. Дякую, що даєте змогу посміятися, піднімаєте настрій і таким чином піклуєтесь про моє здоров'я. Звісно, все це – маячня, я знаходжусь у лікарні на загальних умовах, як і всі інші пацієнти", – сказав Зеленський.

Він зазначив, що головною темою минулого тижня стало запровадження карантину "вихідного дня", і з цього приводу є багато дискусій.

"Це можна підтримувати, або не підтримувати. Але не можна не розуміти, чому таке рішення було прийняте. У нас щодня нові рекорди – бульше 12 тис. нових захворілих на день. Треба збити динамику… Але не можна доводити до ситуації, коли нашим лікарям доведеться обирати, кого лікувати", – наголосив Зелленський.

Президент навів приклад, що країни Європи вводять повні локдауни, і на його думку, це "ще гірше для бізнесу, ніж карантин вихідного дня". Тому він проводить наради з урядом і ставить завдання підтримати бізнес. Зеленський розкритикував мерів міст, які не погоджуються вводити локдаун на вихідні та вважає, що у них "продовжується другий тур місцевих виборів". Президент закликав українців "не бути ковід-атеїстами".

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський опублікував свій другий влог у самоізоляції.

Вчора Зеленський записав перший влог з лікарні "Феофанія" у Києві, де він лікується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: