fbpx
Сьогодні
19:27 08 Жов 2020

"Зроби мені тишу": в Україні онлайн покажуть виставу на реальних подіях про війну

24 жовтня ГО "Точка Дотику" презентує відеоперформанс: онлайн-виставу про війну на Сході України "Зроби мені тишу". В основу вистави покладені реальні історії людей, які пережили воєнні дії та на власному досвіді знають, що війна –  не просто хайпова тема для медіа. Війна тут і зараз, і вона триває. 

Онлайн-вистава "Зроби мені тишу" не про політику, не про економіку та не про владу.  Відеоперформанс не має на меті давати оціночні судження, не ділить українців на "своїх" та "чужих", лише показує які ми є: ми втомлені від війни і воліємо про неї не говорити. Це історія про звичайних українців, які живуть в одній країні, спілкуються однією мовою, але не чують один одного.

"Ми всі різні з різними позиціями, але ми живемо в одному просторі і нам важливо навчитись комунікувати та слухати один одного, бути відвертими з собою і усвідомлювати, що ми всі діємо у політичному вимірі також. Для того, щоб перемогти на лінії фронту, спочатку потрібно перемогти у війні на мирній території. Зараз відбувається справжнє протистояння між демократичним незалежним українським та авторитарним пост- і нео- радянським», — зазначають автори вистави – Павло Юров та Анатолій Татаренко. 

Відеовистава безкоштовно транслюватиметься у прямому ефірі, 24 жовтня, початок о 20:00. Всі деталі будуть опубліковані у ФБ івенті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: