fbpx
Сьогодні
17:12 04 Жов 2020

Єрмак прокоментував заяви про зв'язок Тищенка з ТКГ

Фото ОПУ

Нардеп Микола Тищенко не ввійде в українську делегацію у Тристоронній контактній групі щодо Донбасу.

Про це заявив голо Офісу президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак в ефірі каналу "Україна 24", коментуючи нещодавню заяву Тищенка про участь в ініціативній групі.

"Таке питання навіть не розглядалося. Скажімо так, є люди, їхній імідж передбачає відразу велику кількість розмов, інформації. Я думаю, до такого роду розмов підштовхнула фотографія Тищенка з Кравчуком під час зустрічі представників ТКГ з групою нардепів", — сказав він.

Єрмак також розповів, про що попереджав Тищенка перед виборами до парламенту.

"Ми з Миколою давно знайомі, я хрестив його першого сина. Але у мене є принцип у життя. І коли я почав працювати на держслужбі, у мене є чіткий принцип, правило — в цьому випадку все особисте… Інтереси держави, суспільства стають на першому місці. Це стосується не тільки друзів, це стосується сім'ї й так далі. Тому, щоб розставити всі крапки над i… Коли мені стало відомо, що Микола хоче балотуватися на парламентських виборах, я йому сказав, що він не може піти в списках. Якщо він хоче, то він повинен як би на чесних виборах… Що він і зробив", — сказав він.

Нагадаємо, 28 вересня народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко заявив, що увійшов до ініціативної групи із перезавантаження тристоронньої контактної групи.

У "Слузі народу" запевнили, що Тищенко не матиме стосунку до оновлення ТКГ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: