fbpx
Сьогодні
15:35 18 Вер 2020

Зеленський хоче створити комісію, яка перевірить, як долають наслідки повеней на Івано-Франківщині

фото: ОПУ

Президент Володимир Зеленський ініціює створення держкомісії, яка перевірить роботи з подолання наслідків літніх повеней в Івано-Франківській області та витрати коштів.

Про це він сказав під час спілкування з ЗМІ на Івано-Франківщині.

«До цього була комісія, її організовував Чернишов (міністр розвитку громад та територій). Ми зараз сформуємо ще одну комісію, яка перевірить усі потреби, всі помилки. Одна справа, що держава виділяє гроші – а треба перевіряти, куди ці гроші пішли».

За словами президента, в області треба реалізувати комплекс заходів із запобігання негативним наслідкам повеней.

Зеленський зазначив, що ознайомився з перебігом реконструкції доріг у селищі Ланчин, яке постраждало від стихії. На його переконання, в галузі дорожнього будівництва процес відновлення просувається добре.

Але залишилося багато питань щодо ліквідації наслідків повені.

«На жаль, багато чого не зроблено. Бачив це і розмовляв з людьми. Вважаю, що техніка, люди, виконавці не можуть приїжджати, працювати пару тижнів і їхати. Так не може бути», – зауважив президент, додавши, що роботи мають виконуватися регулярно.

Зеленський наголосив, що необхідно провести фундаментальну реформу на місцях для покращення життя у селах. За його словами, є ОТГ, де розбиті дороги, застарілі лікарні тощо.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: