fbpx
Сьогодні
16:51 25 Лип 2020

Разумков розповів, чи всі необхідні для проведення місцевих виборів закони ухвалила Рада

Підсумки роботи Верховної Ради на останній сесії підбив голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Про це він сказав в ефірі "Україна 24".

"На цей час не надходило пропозицій про скликання нових позачергових сесій. Я думаю, що ми досить плідно попрацювали, багато чого прийняли. Деякі законопроєкти були відправлені на доопрацювання, щоб зробити їх більш ефективними. Ми готові працювати й надалі, але це повинні бути саме ті закони, які потрібно приймати оперативно. Якщо буде необхідність, то Верховна Рада збереться", — сказав він.

Цього тижня також було підписано закон про зміни до Виборчого кодексу й передано президенту. Разумков розповів, чи всі необхідні закони були ухвалені для того, щоб провести місцеві вибори у жовтні.

"Закон вже опублікований і набув чинності, так що все, що необхідно було для проведення місцевих виборів, Верховна Рада ухвалила. Це і зміни до бюджету, щоб виділити кошти на проведення, і зміни до Виборчого кодексу, й оголошення виборів, яке робиться Верховною Радою України. Все, що залежить від парламенту, парламент зробив. Далі – ЦВК і представники інших гілок влади виконуватимуть свої обов'язки", — сказав він.

Раніше ЦВК назвала 4 важливі особливості місцевих виборів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: