fbpx
Сьогодні
10:05 18 Чер 2020

Wizz Air відновлює рейси з Києва

Найбільша лоу-кост авіакомпанія в Центральній і Східній Європі Wizz Air оголосила про відновлення роботи своєї бази в Міжнародному аеропорту "Київ" і перельотів з України в Угорщину, Німеччину, Данію, Естонію, Грецію і Великобританію.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Відзначають, що для дотримання карантину авіакомпанія ввела нові правила для забезпечення фізичного дистанціювання під час посадки і дотримання посилених санітарних заходів у салонах літаків. Окрім того, пасажирам рекомендують реєструватися на посадку та купувати послуги онлайн (наприклад, – оплачувати додатковий багаж через Інтернет), щоб зменшити фізичну взаємодію в аеропорту.

Упродовж перельоту пасажири повинні надягати захисні маски, а екіпаж – рукавички. Також пасажирам роздають дезінфікуючі серветки, в салонах регулярно проводять дезінфекцію, а з дотриманням графіка прибирання WIZZ усі літаки авіакомпанії додатково дезінфікуються вночі противірусним розчином.

З 17 червня 2020 року пасажири зможуть запланувати подорож за такими напрямками: Афіни (Греція), Біллунд і Копенгаген (Данія), Таллінн (Естонія), Берлін Шонефельд, Кельн, Дортмунд, Гамбург, Ганновер, Лейпциг, Меммінген, Бремен, Нюрнберг (Німеччина), Будапешт (Угорщина) і Лондон Лутон (Великобританія).

"Ми раді повідомити про відновлення роботи бази Wizz Air у міжнародному аеропорту «Київ» з 17 червня 2020 року. Крім того, нещодавно ми оголосили про відкриття нової бази у Львові і 7 нових маршрутів, які будуть виконуватися звідти", – зазначила менеджер з корпоративних комунікацій Wizz Air Пауліна Госк.

Нагадаємо, МАУ закрила більшість міжнародних рейсів до 1 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: