fbpx
Сьогодні
15:26 13 Чер 2020

Інформаційні анкети та перевірка температури: аеропорт "Бориспіль" оприлюднив правила для пасажирів на час карантину

Фото Reuters

Аеропорт "Бориспіль" оприлюднив правила для пасажирів на час карантину

Про це повідомляється на сторінці аеропорту у Facebook.

Аеропорт "Бориспіль" оприлюднив правила для пасажирів на час карантину в України, працюватиме лише один термінал – D.

До терміналу аеропорту будуть пропускати лише пасажирів з посадковими талонами або квитком у паперовому чи електронному вигляді, а також у масках або респіраторах. Супроводжуючі особи також повинні мати засоби індивідуального захисту.

Перед поїздкою в аеропорт пасажирів просять заповнювати інформаційну анкету щодо стану здоров'я, якщо цього вимагає авіакомпанія.

На вході до терміналу буде здійснюватися перевірка температури. Особи з температурою понад 38 градусів, а також симптомами коронавірусу в аеропорт пропускатися не будуть.

Пасажирів також просять дотримуватися фізичного дистанціювання та користуватися власними або встановленими в аеропорту санітайзерами.

Зазначається, що документи необхідна надавати лише у розгорнутому вигляді та без обкладинок. Пасажири повинні бути готовими на вимогу інспектора зняти маску чи респіратор.

По прильоту в аеропорт пасажири повинні забрати свій багаж та якнайшвидше покинути будівлю, а також мінімально контактувати з людьми в терміналі прибуття.

Також пасажирів, які прибувають в Україну, просять встановити на свої смартфони додаток "Дій вдома" – він необхідний для проходження домашньої самоізоляції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: