fbpx
Сьогодні
18:52 16 Чер 2020

Lego відмовилася від реклами конструкторів з фігурками поліцейських

У зв'язку з протестами проти поліцейського свавілля у США компанія Lego відмовилася від реклами своїх конструкторів з іграшковими поліцейськими, злочинцями та наручниками.

Про це розповіли у пресслужбі компанії, пише видання Toybook.

Lego розіслала лист своїм партнерам, у якому закликала відмовитися від просування понад 30 наборів, фігурок і інших деталей конструкторів. Крім поліцейських, злочинців та наручників, під заборону потрапили набори з фігурками пожежників, собак- шукачів, а також набір «Білий дім».

«Ми попросили наших партнерів, щоб вони утрималися від розміщення рекламного контенту Lego. Ми поважаємо акцію #BlackOutTuesday і припиняємо розміщення контенту в наших соціальних мережах у відповідь на трагічні події у США», — повідомили у Lego.

Набори залишаться у продажу, зокрема й на сайті Lego, але їх перестануть рекламувати. На який термін компанії вирішила відмовитися від реклами, наразі невідомо.

Також компанія пожертвує 4 мільйони доларів організаціям, які підтримують темношкірих дітей, та займаються просвітницькою діяльністю про расову рівність серед дітей.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: