fbpx
Сьогодні
18:24 14 Чер 2020

ВАКС заарештував фігуранта справи про хабар голові САП Холодницькому

Фото Zaxid.net

Вищий антикорупційний суд заарештував фігуранта справи про хабар голові САП Назару Холодницькому Андрія Кіча на два місяці із заставою 40 млн грн.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні суду 14 червня.

Зокрема, слідча суддя постановила частково задовольнити клопотання прокурора про обрання Кічу запобіжного заходу.

"Застосувати до підозрюваного Кіча запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 днів з дня фактичного затримання, тобто до 10 серпня 2020 року. Визначити заставу 40 млн 358 тисяч 400 гривень", – зачитала рішення суддя.

У разі виходу під заставу Кіч буде зобов'язаний прибувати на першу вимогу до суду або до прокурора, не відлучатися з Києва, повідомляти про зміну місця проживання або роботи, утримуватися від спілкування з іншими фігурантами і носити електронний браслет.

Андрій Кіч раніше працював юристом у компанії Burisma Group, останні шість місяців він займався індивідуальною адвокатською діяльністю.

Нагадаємо, 12 червня стало відомо, що детективи Національного антикорупційного бюро України задокументували факт надання колишнім високопосадовцем попередньої влади 6 млн доларів хабаря керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назару Холодницькому та керівництву НАБУ за закриття кримінальної справи проти нього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: