fbpx
Сьогодні
15:50 14 Чер 2020

Київський обласний осередок партії "Слуга Народу" очолив Дубінський, міський – Тищенко

Київську обласну організацію партії «Слуга Народу» очолив народний депутат Олександр Дубінський.

Рішення про призначення Дубінського ухвалили члени обласної партійної організації під час конференції регіонального партійного осередку, пише пресслужба політсили. Його кандидатуру також затвердила Вища рада партії.

За словами Дубінського, президент Володимир Зеленський поставив перед ним завдання — Київська область має показати найвищий результат партії по всій країні.

«І це цілком реально, враховуючи якість команди, яку мені вдалось зібрати в штабі області, і волю до перемоги, яку ми продемонстрували з колегами по депутатському корпусу, коли перемогли навколо Києва найпотужніших кандидатів Порошенка. Переможемо і тепер», — зазначив депутат.

А членами ради Київської обласної партійної організації стали Артем Культенко, Артем Ковальов, Влад Ковалевський та Алла Арешкович.

дубінський

Дубінський є заступником голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики, заступником члена Постійної делегації Ради у Парламентській асамблеї ЄС — Східні сусіди.

До обрання народним депутатом він працював у журналістиці. У 2010 році став креативним продюсером департаменту журналістських розслідувань телеканалу «1+1», а у 2014 — ведучим програми «Гроші».

У 2009 році очолював редакцію тижневика Kyiv Weekly. З 2004 по 2009 рік працював у газеті «Экономические известия». На дострокових парламентських виборах 2019 року балотувався в народні депутати по 94-му мажоритарному округу (Обухівський і Васильківський райони Київської області). Здобув перемогу, отримавши понад 40% голосів.

Також партія "Слуга Народу" визначилася з головами осередків у Закарпатській області та Києві. Це народні депутати Ігор Кривошеєв та Микола Тищенко відповідно.

Про це повідомила заступниця голови депутатської фракції партії "Слуга народу" Євгенія Кравчук у Facebook.

"Трохи детальніше зупинюся на київській міській організації. Розумію, що до неї буде прикуто чи не найбільше уваги. До Ради столичного осередку ввійшли: міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко; народний депутат Андрій Холодов; депутати, які обиралися на мажоритарних округах у столиці: Ганна Бондар, Мар'яна Безугла, Людмила Буймістер, Роман Грищук, Дмитро Гурін, Артем Дубнов, Леся Забуранна, Максим Перебийніс, , Анна Пуртова, Сергій Швець, Богдан Яременко, Олександр Юрченко", – повідомила вона.

За словами Кравчук, саме вони розуміють "ситуацію в Києві", а також проблеми, з якими стикаються мешканці столиці. Вона висловила впевненість, що всі перелічені "слуги" зможуть "сформувати потужну команду".

Тищенко

Нагадаємо, Микола Тищенко – один з можливих кандидатів у мери столиці.

У внутрішньопартійних праймеріз "Слуги народу" з відбору кандидата на пост мера Києва вже виявили бажання брати участь народні депутати Олександр Качура, Олександр Дубінський, Олександр Ткаченко, Микола Тищенко та Ірина Верещук.

Журналісти Bihus info з'ясували, що під час карантину ресторан нардепа "Слуги народу" Миколи Тищенка відвідують відомі в політичних колах люди.

За їхніми словами, "Велюр" продовжує працювати: там приймають "особливих" гостей: народних депутатів, бізнесменів, "кварталівців" і партнерів Коломойського".

Народний депутат "Слуги народу" Микола Тищенко стверджує, що його ресторан не працює для відвідувачів і там проходять лише "особисті зустрічі".

Голова партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко раніше підкреслив, що обласні осередки партії не є передвиборчими штабами і працюватимуть також і після місцевих виборів.

«Ще під час парламентської кампанії ми обіцяли встановити постійний зворотний зв'язок із громадянами. Для цього потрібні представництва партії. Наші обласні структурні утворення стануть постійно діючими осередками спілкування з мешканцями кожного регіону», — пояснив Корнієнко.

Крім Київської, відбулися конференції, під час яких призначили керівника Криворізької міської партійної організації та керівників у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Закарпатський, Івано-Франківській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: