fbpx
Сьогодні
11:07 12 Чер 2020

Обшуки будинку, в якому проживає Омелян, пов'язані з розслідуванням справи екс-регіонала, - ДБР

Обшуки в будинку екс-міністра інфраструктури Володимира Омеляна пов'язані з розслідуванням кримінального провадження за фактом викрадення і вбивства журналіста в 2014 році, сам екс-міністр у справі не фігурує.

Про це "Інтерфаксу" повідомили в ДБР.

"Обшуки проведені в ході досудового розслідування кримінального провадження за фактом вчинення злочинною організацією викрадення 4 квітня 2014 року в місті Корсунь-Шевченківський та умисного вбивства журналіста Василя Сергієнко за місцем проживання одного з народних депутатів України попередніх скликань, члена "Партії регіонів", – розповіли в ДБР.

При цьому в Бюро відзначили, що екс-міністр орендує житло, яке належить колишньому "регіоналу", і не є фігурантом в розслідуваній справі.

Вранці Омелян в Фейсбук написав, що слідчі ДБР прийшли з обшуком до будинку, де він проживає разом з сім'єю.

"6:30 ранку. Всі сплять – діти, дружина, мама. Вривається ДБР з обшуком. Нібито рішення суду стосовно колишніх власників будинку, де ми зараз живемо", – написав екс-міністр.

Пізніше Омелян на своїй сторінці підтвердив, що обшук був проведений відповідно до рішення суду в рамках кримінального провадження щодо колишнього власника будинку, який його продав ще в 2016 році.

"Формально ніяких звинувачень проти мене немає, нічого вилучено не було", – повідомив він.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: