fbpx
Сьогодні
12:53 30 Тра 2020

У футбольному клубі "Карпати" стався спалах COVID-19, матч УПЛ зірвано

Футболісти та персонал "Карпат" отримали позитивні тести на коронавірус, матч львів'ян в чемпіонаті України проти "Маріуполя" буде скасовано

Про це повідомляє офіційний сайт "Карпат".

Гравці львів'ян розпущені по домівках і чекають повторного тестування на коронавірус. Невдовзі буде офіційно ухвалено рішення про неможливість проведення 31 травня матчу "Карпати" – "Маріуполь".

"Тестування на COVID-19 виявили позитивні результати в окремих гравців та серед персоналу львівських "Карпат". Інфіковані одразу ж були переведені на режим самоізоляції, симптоми захворювання відсутні. Керівництво Української Асоціації Футболу та Української прем'єр-ліги було оперативно повідомлено про ситуацію у таборі команди. Очікуємо, що невдовзі буде офіційно ухвалено рішення про неможливість проведення календарного матчу "Карпати" – "Маріуполь", – йдеться у повідомленні.

Наразі "Карпати" займають останнє місце в чемпіонаті України та відстають від 11-ї команди прем'єр-ліги – "Олімпіка" – на 5 очок.

Станом на 30 травня в Україні зафіксовано 23 204 випадки зараження COVID-19, із них 696 – летальні, 9 311 пацієнтів одужало.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: