fbpx
Сьогодні
15:04 27 Тра 2020

Rozetka для сходу України: онлайн-видання "Свої" запустило маркетплейс для підприємців з Донбасу

У квітні на онлайн-журналі Свои.City в тестовому режимі почне роботу Свой.Маркет — маркетплейс місцевих виробників із Донецької та Луганської області, а також переселенців. Розповідаємо, що це таке і чому варто розмістити там свої товари.

Що таке маркетплейс

Маркетплейс — це майданчик для продажу товарів, де покупці можуть порівняти і придбати товари відразу від декількох продавців. Платформа виступає посередником між споживачами і постачальниками продуктів і послуг в різних категоріях. Серед найбільш популярних маркетплейсів у світі — Amazon, Alibaba і eBay, а в Україні —  відомі багатьом Prom, Rozetka, Kasta.

Користувачі на одному сайті можуть одночасно придбати продукти, нові джинси чи пару взуття, гру для дитини або зручний стілець на час віддаленої роботи вдома. Крім того, є можливість подивитися всі пропозиції, порівняти ціни і почитати рейтинги — причому навіть не виходячи з дому.

Для компаній це можливість безкоштовно створити свій інтернет-магазин: вийти на ширшу аудиторію і швидко увірватися в онлайн-продажі, що особливо актуально на період карантину та кризи.

Навіщо запускають Свой.Маркет

Онлайн-журнал Свои.City вже два роки розповідає про життя на Донбасі, людей і бізнесах, які його змінюють. І щомісяця його читають 100-120 тисяч користувачів, кожен з яких може перетворитися на вашого потенційного покупця.

"Ми хочемо підтримати бізнес своїх земляків, особливо в кризовий період. Якщо ви робите дійсно крутий продукт, ми допоможемо вийти на нових покупців і розширити пул ваших клієнтів", — розповідає видавець Свои.City Олександр Білінський.

На Свой.Маркет можна купити і продати одяг, взуття, аксесуари, товари для дому, товари для дітей. Каталог поступово буде заповнюватися товарами українських виробників.

Свой.Маркет

Чому підприємцям зі Сходу варто відкрити інтернет-магазин на торговому майданчику Свій. Маркет

📌 Отримати новий досвід. Світ під час карантину змінився — як і звички людей. Багато хто почав більше часу проводити в онлайні — не тільки за читанням новин або гортанням соціальних мереж, але і за онлайн-шопінгом. Для підприємців зараз саме час зосередитися на цьому напрямку. Для тих, у кого вже є сайт або додаток, варто додати ще й маркетплейс. А для тих, хто давно не міг зважитися перейти в онлайн-продажі, це хороша можливість швидко та безкоштовно освоїти додатковий напрямок. І знайти альтернативне рішення для свого бізнесу в цей непростий період.

Як отримати максимум віддачі від торгівлі онлайн:

  1. Для тих, у кого вже є сайт або додаток, додати товари на маркетплейс і отримати велику аудиторію для збільшення продажів.
  2. Для тих, хто давно не міг зважитися перейти в онлайн-продажі, це хороша можливість швидко і безкоштовно створити свій інтернет-магазин. І знайти альтернативне рішення для свого бізнесу в цей непростий період.

📌 Знайти нових клієнтів. Просувати товари з маркетплейсу ми будемо через онлайн-журнал Свои.City і соціальні мережі. 50% нашої аудиторії — це жителі Донецької та Луганської області. Крім того, видання активно читають в Києві, Дніпропетровській, Харківській, Одеській та Запорізькій областях. Ми багато пишемо про підприємців зі Сходу — і бачимо відгук аудиторії на ці історії.

📌 Це безкоштовно. Протягом перших 6 місяців розміщення на маркетплейсі для підприємців буде безкоштовним. Команда протягом 3 місяців активно допомагатиме просувати ваш бізнес — і вже потім ви вирішуєте, продовжувати співпрацю на комерційній основі чи ні.

Як зареєструватися на Свой.Маркет

Якщо ви хочете приєднатися до Свой.Маркет, заповніть цю коротку форму. Наш контент-менеджер зв'яжеться з вами, допоможе залити інформацію про товари і оформити сторінку, а також відповість на всі питання. Кожен підприємець після реєстрації отримає доступ в особистий кабінет, де зможе відстежувати всі замовлення.

Якщо у вас є питання, напишіть на пошту [email protected] або на сторінку в Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: