fbpx
Сьогодні
10:07 21 Тра 2020

Три міністри полетіли у Чернівецьку область через ситуацію з COVID-19

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов полетіли у Чернівецьку область розбиратися з епідемічною ситуацією.

Про це сказав міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу з летовища перед вильотом на Буковину.

"Ми вирушаємо з робочою поїздкою до Чернівецької області. Це буде візит відразу трьох міністрів: міністра внутрішніх справ, міністра Кабінету міністрів та міністра охорони здоров'я

Чернівецька область – регіон, який найбільше потерпає від коронавірусу. На сьогоднішній ранок із 19 706 хворих – 2 842 людини захворіли саме у Чернівецькій області

Дуже важливо самому на місці оцінити ситуацію – поспілкуватися з нашими лікарями, медичними працівниками, побачити на власні очі, як це відбувається, чого їм не вистачає, яка потрібна ще допомога".

Степанов сказав, що хоче також оцінити другий етап медичної реформи і проблеми Чернівецької області з цим, у тому числі у зв'язку з епідемією.

З початку епідемії коронавірусу в Україні виявили 19 706 хворих на COVID-19, з них 6 227 пацієнтів одужали, а 579 — померли. За минулу добу в країні виявили 476 нових випадків хвороби.

Рубрика:
Здоров'я

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: