fbpx
Сьогодні
Фото 08:47 13 Тра 2020

У Британії дизайнери придумали килимок для пікніка, щоб дотримуватися соціальної дистанції

Лондонський дизайнер Пол Кокседж розробив килимок для пікніка Here Comes the Sun, який допоможе дотримуватися соціального дистанціювання після карантину.

Килимок являє собою конструкцію, що нагадує сонячний круг, який можна розкласти навколо дерева. По контуру пледа – окремі кола тканини, розставлені так, щоб дотримувалися відстань в 2 метри, пише Dezeen.

На створення килимка Кокседжа надихнув власний досвід і потреба в близькому спілкуванні з людьми, яке тепер можливо тільки на безпечній відстані. Він зізнався, що часом буває важко визначити, скільки це – два метри, коли мова йде про соціальне дистанціювання.

пикник карантин

"Це додає занепокоєння нашій майбутній взаємодії, – вважає дизайнер. – Дуже легко помилитися в двох метрах, особливо коли ми спілкуємося з друзями і сім'єю".

Килимок називається "І вийшло сонце". Створити його по дизайну Кокседжа можна самостійно. Схема зразка доступна для скачування всім бажаючим. Свою версію дизайнер створив з повсті, але стверджує, що для пледа підійде і будь-який інший матеріал.

пикник карантин

пикник карантин

пикник карантин

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: