fbpx
Сьогодні
Відео 16:26 10 Тра 2020

У США побудували крихітні меблі для диких білок: фото, відео

Фото: courses.ideate.cmu.edu

Американська аніматорша Люми Баррон (Lumi Barron) запустила фотопроект, в рамках якого намагається «олюднити» диких білок, що живуть у неї на задньому дворі.

Як пише Баррон в своєму блозі, для цього вона встановила під деревом невеликий столик і привчила звірят їсти за ним.

Створені ролики дівчина публікує в інстаграм і на сайті.

Як видно з розміщених записів, білки вже призвичаїлися їсти за столом, заглядати в книги і по-хазяйськи користуватися предметами – одна навіть відкрила «ноутбук» і дивилася на його порожній екран, поки їла.

Знайоме? В гості до білків заглядають і друзі-бурундуки. Одного з них Баррон пообіцяла навчити співу.

Натхненням для проекту стала ілюстрація до дитячої казки, на якій звірі – коти, лисиця і кролики – невимушено обідають за столом. Баррон так зачепив цей малюнок, що вона вирішила відтворити його.

З технічного боку Баррон підійшла до реалізації так: встановила перед столом камеру Canon M50, приєднала її до комп'ютера через довжелезний провід USB, а потім підключила портативну студію звукозапису – її роль виконує сьомий айфон, захований в зіп-пакеті. Всі ролики Баррон записує у форматі 120 кадрів в секунду, а далі обробляє через ІІ Topaz.

Чтобы приманить самих белок, понадобились следующие ресурсы: 3,63 кг корма для белок (состав не уточняется), две упаковки грецких орехов, 4,5 яблока, пара морковок, полная банка арахисового масла Jif и половина банки арахисового масла Costco, которое стоит дороже, чем Jif, и нравится белкам больше.

Раніше повідомлялося, що американець відкрив у своєму дворі ресторан для білок і птахів (фото, відео).

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: