fbpx
Сьогодні
23:55 06 Тра 2020

В Україні відкрилась вже більша половина продовольчих ринків

Фото tsn.ua

За даними Міністерства економіки, станом на сьогодні в Україні відкрилась більша половина продовольчих ринків (469 ринків з 872).

Про це повідомив міністр економіки Ігор Петрашко під час зустрічі з підприємцями, які представляють мікро- і малий бізнес.

Також Петрашко заявив, що Центри зайнятості у регіонах отримали вже 3763 заявок від підприємців, що призупинили чи скоротили діяльність, і які хочуть отримати кошти на виплати зарплат працівникам.

За його словами, наразі проходять обговорення щодо вдосконалення цієї програми, а саме збільшення кола тих, хто потребує таку підтримку і зможе її отримати.

За повідомленням Держпродспоживслужби, станом на вівторок, 5 квітня, в Україні відновили роботу вже 496 ринків

"Станом на 04.05.2020 здійснювало свою діяльність лише 214 ринків. Станом на 05.05.2020 ця кількість уже становила 496, на цих ринках упродовж усього часу роботи були постійно присутні відповідальні фахівці Держпродспоживслужби", – йдеться у повідомленні.

У період з 1 по 5 травня за результатами контролю протиепідемічних вимог фахівці Держпродспоживслужби видали 299 приписів (розпоряджень, пропозицій), склали 28 протоколів, у 152 випадках інформували органи місцевої влади, у 158 випадках – органи Нацполіції.

При цьому через неналежну підготовку до роботи в умовах карантину 83 агропродовольчих ринків самостійно припинили свою діяльність (зокрема 32 агропродовольчих ринків у м. Києві) та 5 ринків закрито за рішенням органів місцевої влади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: