fbpx
Сьогодні
19:45 26 Кві 2020

Кабмін дозволив призначення нового голову Податкової без конкурсу

Кабінет міністрів (Кабмін) України дозволив призначення нового голови Державної податкової служби без конкурсу.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Згідно з розпорядженнями № 455 і 458 від 24 квітня, уряд погодився з пропозицією міністра фінансів Сергія Марченка про необхідність призначення на вакантні посади голови та заступника голови Державної податкової служби шляхом укладення контракту про проходження державної служби.

Також уряд визначив першого заступника міністра фінансів Дениса Улютіна уповноваженою особою для проведення співбесіди в установленому порядку.

Крім того, розпорядженням №456 від 24 квітня уряд погодився з пропозицією Марченка про необхідність призначення на вакантну посаду голови Державної аудиторської служби також шляхом укладання контракту про проходження державної служби. Улютін уповноважений на проведення співбесід.

Наразі тимчасово виконуючим обов'язки Держмитниці призначений керівник одного з департаментів Ігор Муратов, а т.в. о. податкової – заступник голови служби Михайло Титарчук.

При цьому, на порталі вакансій держслужби 26 квітня з'явилися повідомлення про конкурс на главу і заступника Державної податкової служби, а також голову Державної аудиторської служби.

Нагадаємо, що 24 квітня Кабінет міністрів на позачерговому засіданні прийняв рішення звільнити з посад глав Податкової і Митної служби Сергія Верланова і Максима Нефьодова.

Нефьодов прокоментував своє звільнення.

Кабмін вже призначив т.в.о. глав Митної та Фіскальної служб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: