fbpx
Сьогодні
16:02 10 Кві 2020

Разумков про правки до банківського закону: Ніхто не має наміру затягувати процес підготовки

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що якщо розглядати кожну правку до так званого "антиколомойського" законопроєкту, то Раді знадобиться понад пів року, але парламент на це не піде.

Про це він сказав на брифінгу глави ВР 10 квітня.

"16 тисяч правок ми не отримували ніколи. Я думаю, це направлено для того, щоб заблокувати роботу парламенту, тому що пів року, враховуючи коронавірус, і йдучи повністю по всім правкам, то це набагато більше може бути і на це парламент не піде, бо ми розуміємо всі виклики, які стоять перед ВР".

Якщо ми говоримо про розгляд цього законопроєкту, то я не можу сказати, коли це відбудеться, бо станом на сьогодні ще не сформована таблиця.

16 тисяч правок – ви не уявляєте скільки це? Я думаю, якщо ми говоримо про таблиці до закону про банки, то це десь плюс мінус мій зріст".

Разумков уточнив, що пів року на розгляд цього законопроєкту – це "оптимістичний варіант".

За його словами, комітет має підготувати таблицю, пройтися по правкам і визначити, які будуть розглядати, а які ні, і тільки після цього законопроєкт потрапить до параламенту.

"Наразі складно сказати, скільки часу це потребуватиме.

Працюють усі інтенсивно. Думаю, що на це піде небагато часу", – додав Разумков.

При цьому спікер наголосив, що ніхто не має наміру затягувати процес підготовки до розгляду в другому читанні законопроекту.

"Давайте послідовно рухатися в цьому напрямі, затягувати цей процес … ніхто не збирається, ні комітет, ні всі ті групи, навіть ті, які давали ці пропозиції".

Нагадаємо, що на позачерговому засіданні Верховної Ради у понеділок, 13 квітня, парламентарі не будуть розглядати "антиколомойський" законопроєкт.

Стало відомо, хто подав найбільше правок до "антиколомойського закону".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: