fbpx
Сьогодні
20:00 08 Кві 2020

Позачергове засідання Ради відбудеться 13 квітня, - Разумков

Фото obozrevatel.com

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив про те, що наступне позачергове засідання парламенту орієнтовно відбудеться 13 квітня.

За словами глави парламенту, першочерговим для прийняття є проєкт закону про зміни в держбюджет, передає dt.ua.

"Позачергове засідання трохи переміщено в часі. Воно відбудеться орієнтовно в понеділок", – заявив Разумков в ефірі одного з українських телеканалів.

За словами глави парламенту, тільки ввечері 8 квітня з'явився остаточний варіант змін до держбюджету України, який підготувало Міністерство фінансів разом з комітетами Ради.

Разумков додав, що ще будуть проводити додаткові зустрічі з представниками депутатських фракцій та головами комітетів для того, щоб депутати прийняли максимально якісний документ. За словами спікера Ради, під час засідання можуть розглянути і інші законопроекти, але першочерговим є проект закону про зміни в бюджеті.

У свою чергу глава Офісу президента Андрій Єрмак під час зустрічі з повіреної у справах США в Україні Христиною Квін повідомив про те, що найближчим часом відбудеться засідання Ради, під час якого депутати повинні прийняти закони, необхідні для початку реалізації нової програми співпраці з МВФ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: