fbpx
Сьогодні
21:07 06 Кві 2020

У Раді анонсували позачергове засідання

Фото Reuters

Наступного тижня Верховна Рада України, найімовірніше, проведе ще одне позачергове засідання. Попередньо, обговорюються дати 8 і 9 квітня.

Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів лідер партії "Слуга народу" і перший заступник голови фракції "СН" у парламенті Олександр Корнієнко.

За його словами, питаннями найближчих позачергових сесій можуть стати зміни до бюджету, додаткові заходи з підтримки постраждалих галузей економіки та соціальних груп, які потребують допомоги, а також закон про націоналізовані банки.

"Остаточне ухвалення банківського закону зніме останні перешкоди для продовження та розширення співпраці України з МВФ та іншими міжнародними фінансовими організаціями", – сказав Корнієнко.

Лідер "Слуги народу" підкреслив, що в партії також сподіваються і на захист земельної реформ, відхиливши проєкти постанов, якими "опоненти намагаються її оскаржити і заблокувати".

"Ситуація динамічно змінюється. Наприклад, ми тільки в п'ятницю увечері дізналися, що до банківського законопроєкту подано приблизно 5 тисяч поправок. І є інформація, що всього їх буде 8 тисяч, тобто абсолютний рекорд", – додав Корнієнко.

Раніше стало відомо, хто в Раді найчастіше прогулював засідання за останні пів року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: