fbpx
Сьогодні
15:37 06 Кві 2020

Добрі справи: українські бізнесмени створили платформу, де кожен може допомогти медикам

Фото Depositphotos

Українські меценати зібрали 5 млн гривень на лікування медиків, хворих на COVID-19.

Про це повідомили в МОЗ.

"Українські бізнесмени долучилися до соціальної кампанії МОЗ #ПідтримуюЛікарів та запустили платформу, де кожен може допомогти українським медикам, які заразилися при виконанні своїх обов'язків коронавірусною інфекцією. За перші 5 днів існування проекту вдалося зібрати вже 5 млн гривень.

Для отримання допомоги необхідно залишити заявку на сайті helpdoctors.com.ua, підтвердити статус медичного працівника та діагноз COVID-19 і вже на наступний день отримати допомогу в розмірі 6 000 грн.

Зараз українські лікарі як ніколи потребують підтримки та добрих слів. Подякувати їм за самовіддану роботу – найменше, що може зробити кожен з нас", – повідомили в МОЗ.

Раніше Міністерство охорони здоров'я запустило соціальну кампанію #ПідтримуюЛікарів і закликало кожного подякувати медикам, які під час пандемії рятують життя.

В рамках соціальної кампанії зняли відповідний ролик.

«Героями відео стали звичайні лікарі, фельдшери, медсестри. Саме вони щодня ходять на роботу, ризикуючи власним життям та здоров'ям, але розуміючи, що від них залежить», — написали в МОЗ.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: