fbpx
Сьогодні
21:06 03 Кві 2020

Степанов відреагував на скандал з фірмою своєї дружини

Новопризначений міністр охорони здоров'я Максим Степанов прокоментував скандал, який виник навколо медфірми його дружини.

Глава МОЗ в Facebook зазначив, що вся поширювана інформація про компанію його дружини є маніпуляцією.

Він спростував, що фірма була "створена під призначення" і буде займатися поставками медичних товарів під час пандемії коронавірусу.

"Ця компанія – ініціатива моєї дружини, професійного лікаря-нефролога з багаторічними стажем. Директором фірми є адвокат Олег Закорчемний, який є професійним менеджером в медичній галузі і тривалий час успішно керував однією з приватних онкологічних клінік України", – написав міністр.

Степанов зазначив, що фірма дружини надаватиме послуги з онкології і не має ніякого відношення до пандемії коронавірусу.

"Рішення про будівництво онкоцентру було прийнято ще в кінці 2019 року. Тоді я займався власним бізнесом. Це було задовго до того, як я почав працювати міністром охорони здоров'я, що їх за цей час змінилося вже двоє", – пояснив Степанов.

Також міністр додав, що гроші на будівництво онкоцентру взяті з особистих заощаджень його сім'ї.

Нагадаємо, що раніше з'явилася інформація, що дружина міністра Степанова в день призначення чоловіка на пост міністра зареєструвала медичну компанію "Бестздрав".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: