fbpx
Сьогодні
16:35 31 Бер 2020

МОЗ та Uber домовилися про безкоштовне перевезення медиків

МОЗ та Uber домовилися про безкоштовне перевезення медиків Києва шатлами на час карантину.

Про це передає пресслужба МОЗ.

"МОЗ продовжує залучати партнерів для всебічної допомоги лікарям, які в умовах поширення коронавірусної інфекції рятують життя та здоров'я українців. Компанія Uber, яка раніше долучилася до ініціативи МОЗ та забезпечила 10 000 поїздок на таксі для медичних працівників до лікарень у містах , запускає проект Shuttle Heroes – спеціальний сервіс, який буде безкоштовно перевозити працівників медичних установ у період карантину. Проект діятиме на території Києва", – повідомляють у МОЗ.

📍 Маршрути руху шатлів прокладено відповідно до пропозицій Міністерство інфраструктури України та розплановано таким чином, щоб допомогти столичним лікарям дістатися до робочих місць і повернутися додому. На першому етапі роботи сервісу маршрути охоплять понад 100 медичних установ Києва, включаючи основні: Олександрівську лікарню, міські лікарні №4, 9, Охматдит, Військовий госпіталь та інші.

Шатли будуть працювати в будні дні з 7:00 до 21:00.

Сервіс буде доступний користувачам з промокодами. Промокоди буде поширено через платформу Helsi, яка об'єднує понад 90% лікарів в Україні, а також за допомогою SMS та через адміністрацію лікарень.

⚡️МОЗ повідомляє:МОЗ та Uber домовилися про безкоштовне перевезення медиків Києва шатлами на час карантинуМОЗ…

Posted by Міністерство охорони здоров'я України on Tuesday, March 31, 2020

Нагадаємо, МОЗ домовилися з Uber  про безкоштовне перевезення лікарів на час карантину на 10 000 поїздок. Платформа Bolt у цей час возитиме у Києві медиків Охматдиту на роботу.

Також Uklon буде безкоштовно перевозити медиків під час карантину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: