fbpx
Сьогодні
18:33 26 Бер 2020

Держекоінспекція більше не повинна погоджувати позапланові перевірки з профільним Міністерством, - очільник

Відсьогодні Державна екологічна інспекція (Держекоінспекція) більше не повинна погоджувати позапланові перевірки з профільним Міністерством.

Про це повідомив в.о. голови Держекоінспекції Єгор Фірсов.

"Позапланові перевірки – це ті, на які ми виходимо за вашими заявами як фізичних осіб. Раніше, щоб вийти на підприємство за заявою, ми чекали тижні, а іноді навіть місяці, зараз – це будуть лічені дні. ДЕІ стане оперативнішою, а тому, ми просимо вас стати пильнішими і повідомляти нас про випадки порушення природоохоронного законодавства (вирубка лісів, незаконний вилов риби у нерест, незаконне засмічення території і тд) через заяву. Ваше звернення це ключова річ! Багато людей пише у соцмережах, викладають фото та відео і вимагають від нас реакції. Ми готові реагувати, але підстава для роботи держоргану це не коментар, а заява людини чиї права порушено. Тому, дуже прошу всіх, не забувайте звертатись до нас офіційно, тоді і реакція буде вчасною та ефективною!

Є і виключення, якщо ви не просите про перевірку, а просто хочете поділитися інформацією, то такі "інсайди" кидайте мені на пошту: [email protected]", – повідомив він.

Держекоінспекція більше не повинна погоджувати позапланові перевірки з профільним Міністерством

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: