fbpx
Сьогодні
23:37 23 Бер 2020

Чоловік Гандзюк дав перше інтервю після вбивства Катерини і розповів про можливі мотиви нападу на активістку

Чоловік херсонської активістки та радниці міського голови Катерини Гандзюк Сергій Денисов вперше в інтерв'ю Суспільному розповів про можливі мотиви нападу на активістку.

Він наголосив, що Катерина заважала політичній кар'єрі місцевих чиновників, і це могло стати причиною нападу на неї.

«У Каті були політичні амбіції. Вона давно переросла Херсон і мала вийти за межі Херсона. Вона розуміла, що якщо вона буде йти на якісь вибори — чи в Раду, чи ще кудись, то вона їх переможе однозначно», — сказав Денисов.

Він вважає, що місцеві чиновники боялися Гандзюк, і він упевнений, що серед замовників злочину є декілька осіб, крім голови Херсонської облради Владислава Мангера, який фігурує у справі офіційно.

«Те, що зараз давлять Мангера. Це однозначно і він всім показує, що він винен. Але я впевнений, що до цього причетні й інші люди, яких називали раніше, але, знову ж таки, руками нашої правоохоронної системи їх повиводили зі справи. Це однозначно Рищук (Євгеній Рищук, ексзаступник голови Херсонської ОДА — ред.), це однозначно Гордєєв (Андрій Гордєєв, ексголова Херсонської ОДА — ред.) і ще ряд людей, які поруч з ними були», — сказав Денисов.

Він додав, що крім названих осіб покарання мають понести і ті, хто покривав злочин, зокрема серед працівників поліції та СБУ.

Також Денисов розповів про те, що невдовзі у Херсоні з'явиться пам'ятник Катерині Гандзюк, саме задля його обговорення він приїздив до столичного скульптора.

Дивитися інтерв'ю повністю:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: