fbpx
Сьогодні
15:43 20 Бер 2020

Зниження цін на базові продукти: мережа магазинів КОЛО на період карантину зробила дешевшими ряд товарів

Найбільша мережа продуктових магазинів КОЛО формату "біля дому" оголосили зниження цін на період карантину на ряд соціально-важливих товарів.

"З 20 березня і на час дії карантину (до 3 квітня) в усіх 119 магазинах мережі наші покупці зможуть придбати молочні продукти за зниженими цінами, а ми, в свою чергу, докладемо усіх зусиль, щоб забезпечити постійну наявність цих товарів в наших магазинах", – повідомили у компанії.

Список товарів, на які буде діяти спеціальна ціна в магазинах КОЛО на період карантину: 

  • Молоко ТМ Простоквашино, Яготинське, Слов'яночка, Галичина
  • Сметана Простоквашино, Яготинське, Галичина,
  • Кефір ТМ Простоквашино, Яготинське 
  • Ряжанка ТМ Яготинське 
  • Сир кисломолочний ТМ Простоквашино, Галичина 
  • Масло ТМ Галичина 

"Список буде поповнюватися. На ці товари ми робимо майже нульову націнку. Тобто з їх продажу мережа КОЛО не отримуватиме прибутку. В цьому і полягає наша соціальна місія та відповідальність перед українцями у цей непростий для кожного час", – наголосили у компанії.

Знайти найближчий магазин КОЛО та подивитись графік роботи усіх магазинів можна за посиланням: kolomarket.com.ua/our-shops/ 

У менеджменті мережі КОЛО своє рішення обгрунтували бажанням допомоги тим, хто її потребує. "Беручи участь безпосередньо в питаннях допомоги і постачання необхідними засобами індивідуального захисту лікарень, соціальних центрів та установ, від роботи яких залежить життя і здоров'я людей, ми вкрай обурені тим, що відбувається з цінами на важливі товари. Маски продають по 20 грн, дезінфектори за ціною елітного алкоголю… Поряд з такими проявами в країні росте і прояв допомоги і підтримки, тих хто в ній має потребу, тими хто може це зробити", – написав у своєму Facebook один з топ-менеджерів компанії Сергій Войцеховський, навівши таблицю зі зміненими цінами на ряд продуктів.

як знизить ціни мережа магазинів коло сергій войцеховський

Перед тим у коментарі для статті, як бізнес адаптується до нових реалій карантину, маркетинг-директор мережі КОЛО прокоментував, що у магазинах максимально підвищили санітарні заходи безпеки. Так, робітникам видали спеціалізовані маски та рукавички, встановили дозатори з антисептиками, вдвічі збільшили частоту обробки всіх поверхонь спеціальними засобами, 4 рази на день роблять вологе прибирання санітарно-гігієнічними засобами. А ще вітають безготівкову оплату, адже готівка зараз — ще один переносник можливого вірусу.

мережа магазинів коло карантин продукти

Фото з магазину Коло / Джерело: facebook.com/marketkolo/

Нагадаємо, мережа супермаркетів "АТБ" спільно з поштовою службою "Нова пошта" та онлайн-магазином "Розетка" запускають доставку готових наборів продуктів додому.

Раніше повідомлялося, що популярна в Україні торговельна мережа "АТБ" починає вводити обмеження на продаж продуктів. Тепер в одні руки можна взяти лише визначену кількість товарів. У компанії це пояснили тим, що через паніку щодо коронавірусу спритні покупці скуповують товари в "АТБ", а потім продають їх втридорога.

Читайте, як бізнес адаптується до нових реалій: "Йога через інтернет, флешмоби та гумор: як бізнес переходить на дистанційну роботу".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: