fbpx
Сьогодні
14:35 18 Бер 2020

Шмигаль доручив главам ОДА забезпечити вивезення людей з авто- та залізничних вокзалів

Фото Reuters

Уряд запропонував главам обласних державних адміністрацій забезпечити вивезення людей з авто- та залізничних вокзалів.

Про це під час засідання уряду повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"У мене є доручення головам облдержадміністрацій невідкладно відсьогодні забезпечити вивезення громадян із авто та залізничних вокзалів, які намагаються дістатись додому. Міністерству внутрішніх справ проконтролювати вивезення громадян з авто та залізничних вокзалів не більше, ніж 10 людей", — зазначив прем'єр.

Нагадаємо, що Кабмін під час засідання 16 березня ухвалив рішення щодо тимчасового припинення, залізничного, авіа та автобусного міжміського сполучень з 18 березня. З 17 березня на всій території Україні заборонені будь-які масові заходи за участі більше 10 осіб. Також свою роботу мають припини всі заклади громадського харчування, розважальні центри, учбовві заклади, спортзали, крім аптек, супермаркетів та АЗС.

З 18 березня Укрзалізниця обмежила роботу всіх залізничних вокзалів в Україні. Залишаться працювати лише залізничні каси для повернення квитків на скасовані залізничні рейси. Компанія обіцяє компенсувати 100% вартості квитків, без стягнення додаткових комісій.

На вокзали запускатимуть людей по групах до 10 людей. Водночас, для того, аби українці не стояли у чергах до кас, УЗ планує відкрити максимальну кількість таких кас на усіх вокзалах країни.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: