fbpx
Сьогодні
12:35 02 Бер 2020

Гончарук про кадрові рішення в уряді: Говорити про те, кого плануємо замінити, зарано

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявляє, що рішення про кадрові перестановки в Кабінеті Міністрів є командним, і говорити про те, кого планує замінити, зарано.

"Я вже давно заявляв, що ми думаємо над серйозним посиленням уряду. Це командне рішення, яке більшою мірою залежить від президента, позиції колег у парламенті. Яким буде фінальне рішення – я зараз не хотів би коментувати, тому що воно ще на столі. Говорити про те, кого ми плануємо замінити …, по-моєму, трохи зарано", – сказав Гончарук на брифінгу.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи плануються все-таки в середу, 4 березня, в парламенті ротації міністрів, Гончарук сказав, що не хоче коментувати чутки.

"Я не коментуватиму це, тому що я не хочу поширювати чутки, домисли, маніпуляції. Щойно буде якась офіційна інформація, ми обов'язково повідомимо ЗМІ", – зазначив прем'єр.

Раніше голова депутатської фракції партії "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що Верховна Рада на позачерговому засіданні в середу, 4 березня, розгляне, зокрема, кадрові питання.

"Справді, в Кабміні наразі є такі вимоги, що насувається економічна криза начебто, є ознаки, є можливість епідемії коронавірусу, і треба Кабмін перетворити, фактично, на штаб. Для того, щоб це став штаб, треба зробити кілька кадрових рішень, зокрема. Ми хочемо посилити Кабмін, зробити його більш оперативним, більш досвідченим … когось залучити й когось вилучити", – сказав він.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: