fbpx
Сьогодні
18:07 21 Лют 2020

У МОЗ пояснили, чому обрали "Нові Санжари" для евакуйованих з Уханя

Медичний центр «Нові Санжари» на Полтавщині обрали для обсервації евакуйованих українців та іноземців з Китаю, оскільки заклад є найменш завантаженим.

Про це заявив заступник міністерки охорони здоров'я Віктор Ляшко під час сесії Полтавської обласної ради, передає «РБК-Україна».

Він зазначив, що «Нові Санжари» обрали, бо медцентр підпорядкований Міністерству внутрішніх справ і не завантажений, на відміну від подібних закладів в інших регіонах. За його словами, у центрі змогли швидко звільнити корпуса, щоб ізолювати людей на інкубаційний період.

Ляшко пояснив, що «Україна була не готова» зупинити функціонування медичних установ для обсервації здорових людей без симптомів.

Нагадаємо, 20 лютого 45 українців та 27 іноземців поселили на 14-денну обсервацію у медичному центрі "Нові Санжари" на Полтавщині.

Українка, яку помістили на обсервацію, опублікувала відео умов у які їх поселили в "Нових Санжарах". За словами дівчини, двері кімнати не мають замка, в кімнатах старі меблі, а душ вдарив її струмом.

Також у МВС розповіли про стан побитих після вчорашніх протестів у Нових Санжарах поліцейських.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: