fbpx
Сьогодні
17:29 17 Лют 2020

"Голос" анонсував власний план повернення окупованих територій

У політичній партії "Голос" запропонують свій план по поверненню тимчасово окупованих українських територій.

Про це повідомляє пресслужба партії.

"Україні час зайняти тверду позицію і захистити свої інтереси. Парламент повинен нарешті почати діяти і створити власне рішення. "Голос" вже має напрацьований план. Ми закликали колег по парламенту, експертів і громадськість до його створення ще кілька місяців тому. Тому ми виконали своє обіцянку і готові діяти далі спільно з усіма фракціями", – йдеться в заяві політичної сили.

В той же час народний депутат від фракції "Голоси" Ярослав Залізняк заявив, що політичну силу хвилюють речі, на яких сьогодні роблять акценти представники влади, серед яких зона вільної торгівлі з Росією, постачання води в тимчасово анексований Крим і спільне патрулювання російсько-українського кордону з бойовиками терористичних організацій "ДНР/ЛНР".

"Саме тому наша фракція, як конструктивна сила, підготувала свій план повернення окупованих територій Криму і Донбасу. Ми представимо його найближчим часом. Запрошуємо всіх, щоб обговорити наш план і розробити спільне рішення, оскільки це вже навіть не політичне питання – це питання безпеки нашої країни", – говорить депутат.

Нагадаємо, Зеленський назвав війну в Україні "війною в Європі" та виключив прямі переговори з бойовиками.

На конференціїї в Мюнхені Зеленський сказав: Україна зробить все для проведення наступного саміту в нормандському форматі у квітні.

Також Зеленський розповів, що Україна робить все можливе для миру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: