fbpx
Сьогодні
20:46 15 Лют 2020

Милованов зізнався, про що говорив з послами країн G7

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов зізнався, про що говорив з послами країн G7.

За його словами, вони обговорили реформи, які впроваджує український уряд.

"Знаєте, представляти Уряд та Україну в цілому для міжнародних партнерів є дуже відповідально, особливо, коли ти один це робиш. Однак під час цієї зустрічі я розповів про ті реформи, які впроваджує наш Уряд і про досягнення за перших півроку. Зокрема, ми в Мінекономіки запустили земельну, трудову реформи, передали до ФДМУ 530 державних підприємств для приватизації, демонополізуємо спиртову галузь й багато зусиль приклали для можливості кредитування українського малого бізнесу під 5-7-9 % річних у гривні", – ділиться Милованов.

Він зазначив, що є багато амбітних планів по залученню інвестицій і "ми впевнено крокуємо в цьому напрямку".

"І ви знаєте, що Уряд поставив перед собою амбітну ціль: в найближчих 5 років залучити 50 млрд $ інвестицій. Ось є гарний результат – компанія DP Word придбала 51 % акцій TIS Container Terminal Ukraine. Таким чином, в Україну заходить один із найбільших портових операторів світу, що відкриває для нас нові можливості у створенні робочих місць й росту економіки. Тож, що сказали Посли країн G7 по завершенню зустрічі: "Продовжуйте робити розпочате!", – резюмує міністр.

Також Милованов назвав фактори спаду економіки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: