fbpx
Сьогодні
09:42 11 Лют 2020

Єрмак каже, що у нього немає конкуренції з Богданом

Помічник Володимира Зеленського Андрій Єрмак підкреслює, що у нього шанобливі робочі відносини з усіма членами команди глави держави і немає жодної конкуренції з керівником Офісу президента Андрієм Богданом.

"Мені здається, це трохи некоректна постановка питання. У нас немає жодної конкуренції, я прийшов із президентом в команду, я працюю, безпосередньо виконуючи доручення президента. І я можу вам сказати, вважаю це правильним і це моя позиція: у мене з усіма членами команди шанобливі робочі відносини", – сказав він в програмі "Реальна політика з Євгеном Кисельовим", відповідаючи на питання про те, чи є у нього конфлікт із Богданом.

Єрмак зазначив, що зараз у ЗМІ поширюється так багато дезінформації, різних чуток і розмов, що "іноді забавно читати про себе якісь речі".

Відповідаючи на питання про те, наскільки єдина команда Зеленського, Єрмак навів приклад останньої зустрічі президента з фракцією "Слуги народу" напередодні початку голосування з правок до законопроекту про ринок землі.

"Я вкотре побачив, що людиною, навколо якої сьогодні дійсно збираються всі сили і яка є ось цим магнітом, є президент. Тому я вам можу сказати, що навколо президента сьогодні перебувають ті люди, які дійсно прийшли з президентом, це різні люди , але їх всіх об'єднує одна людина. Це дуже важливо", – підкреслив він.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: