fbpx
Сьогодні
19:06 03 Лют 2020

Україна і Туреччина домовилися про взаємний обмін водійських прав

Фото ОПУ

Україна і Туреччина домовилися про взаємний обмін водійських прав.

Відповідна угода була підписана після переговорів президента України Володимира Зеленського з його турецьким колегою Реджепом Тайіпом Ердоганом під час їх спілкування з журналістами.

Під час підписання документа також був присутній глава МВС Арсен Аваков. Пізніше він повідомив, що угода про взаємний обмін водійських посвідчень почне діяти через півроку.

«Через шість місяців наші громадяни зможуть обміняти свої національні водійські посвідчення на аналогічні документи країни проживання», — уточнив глава МВС у своєму Твітері.

Також було підписано низку інших угод: про військово-фінансове співробітництво, протокол про втілення фінансової допомоги, меморандум про взаєморозуміння між ДСНС і Управлінням на випадок катастроф і надзвичайних ситуацій МВС Туреччини про співробітництво в сфері запобігання катастроф, а також угоду про співпрацю архівних служб двох країн.

У понеділок президентом Турецької Республіки Реджеп Таїп Ердоган, який прибув в Україну з офіційним візитом, привітався з почесною вартою словами "Слава Україні!".

Це вже друга зустріч Зеленського і Ердогана.

Ердоган та Зеленський обговорили агресивну російську політику.

Також Ердоган пообіцяв, що Туреччина забезпечить житлом майже 500 сімей кримських татар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: